De El Naturalista sandalen

el naturalista sandalen

Voor onze vakantie naar Bali waren we op zoek naar goede en stevige slippers. We hadden veel wandeltochten op de planning staan en sandalen lopen dan toch het fijnst in een land met een warm klimaat. Vaak kom je bij stevige sandalen al gauw uit op wandelsandalen die weinig sjeu hebben. Toen we de sandalen van el naturalista vonden waren mijn vriendin en ik gelijk verliefd. Deze sandalen zijn zeer stevig, maar zien er ook nog eens leuk uit.

el naturalista sandalen

Fantastische wandelsandalen
Tijdens de vakantie hebben we elke dag deze el naturalista sandalen gedragen. Op dagen dat we veel gingen wandelen, maar ook op rustige dagen. Het fijne van deze sandalen is dat ze voor elke gelegenheid dienen. Ze staan net goed bij een sportieve outfit, als bij een luchtig zomerjurkje. Zelfs nu ik terug ben van vakantie draag ik deze sandalen met groot gemak.
Deze webshop heeft een groot aanbod aan el naturalista sandalen en ik kom zeker terug voor nog een paar. De bestelprocedure was zo eenvoudig en ik kon zonder moeite online betalen. De schoenen werden snel verzonden en de kwaliteit van de schoenen is fantastisch. Zeker een aanrader.