Comfort en gemak op vakantie

Vakantiehuis Provence

Voor heel veel mensen is Frankrijk het vakantieland om naartoe te gaan, de Provence is een gewilde omgeving. Natuurlijk wil je dit wel doen in alle comfort en gemak van je eigen Villa provence, na een dagje eropuit getrokken te hebben kom je thuis en neem je nog even een duik in je privézwembad. Je kiest zelf waar je de villa wilt huren, in een prachtig bosrijke omgeving of geef je de voorkeur aan de frisse lucht van de zee? Zo zijn er verschillende villa’s naar wens waar jij vakantie wil vieren.

Schitterende natuur

Met een Villa provence huren ben je er verzekerd van dat je kunt genieten van de prachtige natuur in de omgeving, heerlijk wandelen over de weiden waar je helemaal tot rust komt. Maar als je van winkelen houdt kun je ook je hart ophalen in Marseille, duizenden winkels waar je lekker kunt kijken en struinen langs de etalages. Zo is er voor iedereen iets leuks te doen in de provence, van natuur tot winkelen, wandelen of fietsen het kan allemaal. 

Vakantiehuis Provence

De ruimte in je woning

Ben je geen kampeerder en voel je meer comfort bij een eigen stek? Dan is een Villa provence de ultieme manier om te overnachten. Een ruim opgezette villa, veelal met een eigen zwembad waar je dag en nacht van kunt genieten. Ben je lekker uit eten geweest, kun je gerust nog even een frisse duik nemen in je eigen zwembad. Ontbijten doe je natuurlijk buiten in de heerlijke Franse zon.