Populair door de tijd heen; Mozaiek tegels

Mozaiek-tegels

Mozaiek is voor ons een echte tijdloze klassieker en wordt nog steeds veel gekocht. Het feit dat ze eigenlijk in iedere ruimte wel passen maakt ze erg populair. U koopt uw mozaiek tegels bij Tegelmegashop.be tegen lage prijzen. Welke soorten mozaiek tegels zijn er allemaal te krijgen? Voor het antwoord op die vraag nodigen wij u uit om het restant van dit blog te lezen.

Assortiment mozaiek tegels

Kleine, kleurige tegels, dat is waar mensen aan denken bij mozaïek tegels. Echter zijn er hedendaags zoveel mogelijkheden waardoor het aanbod aan mozaïek tegels ook enorm is toegenomen. Natuurlijk mogen de bekende vierkante mozaiek steentjes niet ontbreken in ons assortiment. Deze tegels zijn aangevuld met vele rechthoekige tegels en de natuurlijke riverstone mozaiek. Waar u ook naar op zoek bent, wij zoeken samen met u de perfecte mozaïek tegels. Ook op het gebied van materialen wordt er onderscheid gemaakt. Zoals gezegd onderscheiden wij keramiek en natuursteen, maar ook voor metaal mozaiek of glasmozaiek bent u bij ons aan het juiste adres. Voorbeelden van andere soorten mozaïek tegels zijn marmer, travertin, leisteen en hardsteen. In zowel de keuken als de badkamer is het gebruik van mozaiek tegels populair. In de keuken ziet u de tegels vaak terugkomen in het keukenblad terwijl mozaiek tegels in de badkamer vaak op de vloer aanwezig zijn. Door de vele voegen tussen de kleine tegels ontstaat een antislip effect, iets wat onmisbaar is in een badkamer. U kunt zowel stroken als matjes mozaïek bij ons kopen. Standaard zijn de mozaïek matjes, die wij het meest in 30×30 leveren. Dit is handig voor u of voor de tegelzetter omdat u de matjes snel kunt verwerken.

Koop kwalitatieve mozaïek tegels voor een scherpe prijs op Tegelmegashop.be. Wij bieden een groot assortiment A-merken tegels aan van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment mozaïek tegels bestaat uit natuursteen mozaiek en keramische mozaiek. Beide soorten tegels kunt u online bekijken in onze webshop, maar u bent ook van welkom in onze showroom. Hier hebben wij een speciale showvloer gecreëerd waarin 100 soorten tegels zijn verwerkt.