vakantiehuis

De eerste maanden van het jaar zitten er weer op, na het zware jaar is het tijd om er even uit te gaan en helemaal bij te komen. Met een vakantiehuis Hemelvaart laad je even de accu op, zodat er tot de zomer weer tegenaan kunt. Pak de eerste zonnestralen mee bij de Leistert, en geniet van de vele dingen die er altijd op het park zijn te doen. Geniet van alle leuke dingen, en natuurlijk voor de kinderen is het animatieteam aanwezig om de kleintjes te vermaken.

Meer dan voldoende te doen

Zowel jong als oud zal zich geen moment vervelen als je een vakantiehuis Hemelvaart huurt, niet voor niets is de Leistert bekend om de vele faciliteiten die het park heeft. Of je nu sportief bent of een liefhebber van rust, iedereen komt aan zijn trekken in het park. Voor de kinderen is er de indoor jungle en vele andere mogelijkheden om te spelen, voor de oudere is er ook voldoende te doen in de overdekte Plaza. Een spelletje bowlen of zit je tijdens het spelen van de kinderen liever op een terrasje, het is allemaal mogelijk.

Prachtige vakantiehuizen

Wil je een vakantiehuis Hemelvaart huren maar weet je nog niet wat de mogelijkheden zijn? Bij vakantiepark de Leistert heb je verschillende mogelijkheden tot het huren van een vakantiehuis. Vind je het leuk om in een authentieke boerderij te overnachten, of ben je meer van de moderne huizen. Wat voor vakantiehuis je ook huurt, bij ieder huis heb je een zeer ruim opgezette kavel veelal met een voor en achtertuin waarvan je kan genieten. Wil je ook de kinderen volop laten genieten, kies dan een huis met een speeltuin in de achtertuin.

vakantiehuis Hemelvaart