Gelijk genieten van een prachtige tuin!

Ik en mijn man zijn recentelijk verhuisd naar een nieuwe woning. Eigenlijk is dit het eerste huis dat echt van ons is. We werden allebei gelijk verliefd op deze woning, maar toch stoorde me iets: de tuin. Deze was namelijk helemaal niet mooi. Ik had me dus voorgenomen om deze goed onder handen te nemen wanneer we eenmaal verhuisd zouden zijn.
Ik wilde erg graag een plekje waar we ook in de winter zouden kunnen zitten. Ik had van een vriendin gehoord dat een overkapping van aluminium een ideale keuze zou zijn. Zij heeft mij toen naar Alibow verwezen. Ik bezocht gelijk de website en had meteen een goede indruk.
Na een kort telefoontje hadden mijn man en ik besloten een kijkje te nemen naar de aluminium overkapping. Eenmaal daar vonden we het er echt geweldig uitzien. Nadat we het even besproken hadden, besloten we er gewoon voor te gaan!
Alibow heeft de gehele installatie verzorgd en ik moet zeggen dat ik positief verrast was over de prijs. De overkapping staat nu alweer een maand en we genieten er echt ontzetten van. Vooral lekker in combinative met een bbq en een wijntje!